Musikvideo på möhippan

musikvideo - möhippa

Spela in en Musikvideo!

Musikvideo - Tid 2 timmar

Musikvideopaketet innebär en timme i inspelningsstudion och en timme i filmstudion. Det första som händer är att hela gänget samlas i relaxrummet, lyssnar på den förvalda låten och tränar lite. Det går fint att i relaxrummet förtära medhavd skumpa och chips. Skumpaglas medtages - chips skålar finns i studion. När ni sjungit igenom låten och hittat den rätta feelingen går alla till vårt sångbås på ca 45 kv. I sångbåset finns en Mikrofon och ca 10 st hörlurar. Jubilaren sjunger låten ett par gånger och resten av gänget får sedan chansen att sjunga med i alla refränger.

När låtinspelningen är klar går alla tillbaks till relaxrummet där även klädgarderoben finns och byter om till en passande outfit. Efter ca 20 min är det dags för filmstudion där låten spelas upp. Er stjärna får då mima till låten och röra sig i takt till musiken. Hela gänget är med och dansar i bakgrunden.

Vi filmar 3 tagningar inklusive greenscreen och klipper sedan ihop det bästa resultatet. Musikvideon mailas till er via wetransfer.com inom 3 dagar. Ni får även en Mp3 fil på själva låten.

videostudio