Om Oss

Vår idé med Möhippestudion är att kunna erbjuda den blivande bruden/brudgummen upplevelsen av att få vara stjärna för en stund i en professionell studio. En chans att sjunga in favoritlåten till riktigt bra musikbakgrund och få känna den där studiokänslan. Ett litet smakprov på artistbranschen helt enkelt.

Möhippestudion ligger mitt i Stockholm City på Sveavägen med närhet till massor av andra roliga aktiviteter och mysiga restauranger inom bara 10 min gångavstånd. (se se länkar och möhippa tips).

Studion
Studion

Studion startades 1999 med låtskriveri, musikproduktion och radioreklam som huvudverksamhet. Sommaren 2002 drog vi igång Möhippestudion som efter 22 år nu är en av dom största aktörerna på marknaden. Vi driver även sidorna Eventstudion och Starstudios och har under dessa år genomfört över 4000 events. Mestadels Möhippor, Svensexor,barnkalas och Företagsevent. 2023 lyckades vi ro hem segern i Scandinavian business awards!

Vår lokal är på ca 200 kv och är anpassad för folk som är på partyhumör. Studion består av ett kontrollrum/studio på ca 30 kv samt ett stort sångbås på ca 45 kv. Kontrollrummet och sångbåset är sammanlänkat med två st kameror med tillhörande TV monitorer. En i varje rum. I vår lokal finns det även ett relaxrum där våra bokade gäng kan samlas lite under inspelningen. Här finns en stereo, lite sköna skinnsoffor samt vår fina klädgarderob med alla coola outifts som används i våra Musikvideo inspelningar.

Studion
Studion

Vår målsättning med Möhippestudion är att vara ett givet alternativ för dig som ska arrangera en möhippa eller en svensexa och på ett trevligt och professionellt sätt erbjuda det bästa av oss med enbart 100% nöjda möhippare.

Kontakta oss gärna för mer info info@mohippestudion.se eller tel: 0708-955 850.

Besök också våra andra siter Eventstudion och Starstudios