Spela in en låt på möhippan
Hur går det till?

Låtinspelning

Ta kontakt

med Möhippestudion för tidsbokning via vår onlineservice på hemsidan eller via telefon 0708-955 850 för snabbare besked. Om ni gör en bokningsföfrågan online återkommer vi oftast inom en timme.

Låtval

Senast tre dagar innan er låtinspelning behöver vi veta låtval, kolla in låtlistan!

Låtinspelning

Det första som händer när ni kommer till Möhippestudion är att hela gänget samlas i relaxrummet. Här börjar ni med att lyssna på er förvalda låt och lite uppsjungning. Det går bra att ta med skumpa och chips som kan förtäras i vår relaxrum. Chips skålar finns i studion - plastglas medtages. I relaxrummet finns även vår klädgarderob där ni kan styla upp er stjärna i någon av våra coola outfits. När ni sjungit igenom låten och hittat den rätta tonarten och feelingen går den blivande stjärnan in i ett ljudisolerat sångrum och inspelningen påbörjas. Resten av gänget ser stjärnan genom en 40 tums tv skärm. Under inspelningen coachar vår inspelningsledare sångaren och kommer med lite tips om fraseringar och övningar. Jubilaren sjunger låten 2-3 gånger. Tonarten på låten går att ändras 3 halva tonsteg upp eller ner.

Kör

Efter stjärnans succésång får resten av gänget chansen att sjunga med i alla refränger.

Tid

Inspelningen av en låt tar en timme totalt.

Mix

Vi mixar låten och mailar den till er som en Mp3 fil inom några dagar.

Musikvideo

Förläng er låtinspelning med en kul musikvideo! Efter att er stjärna har sjungit in låten spelar vi upp resultatet i filmstudion där er jubilar får mima och röra sig i takt med sin inspelade låt, hela gänget kan också vara med. Läs mer om musikvideo under länken musikvideo.

Duetter

Spela in en duett! Kom hit först med er möhippa och sedan med svensexan så mixar vi ihop dessa två utan extra kostnad. Vilka duetter finns?

Varmt välkomna!

Möhippestudion
Möhippestudion

Boka online eller ring:
0708-955850