Skivinspelning på möhippan
Hur går det till?

Skivinspelning

Ta kontakt

med Möhippestudion för tidsbokning via vår onlineservice på hemsidan eller via telefon 0708-955 850 för snabbare besked. Om ni gör en bokningsföfrågan online återkommer vi oftast inom en timme.

Låtval

Senast tre dagar innan er skivinspelning behöver vi veta låtval, kolla in låtlistan!

Skivinspelning

Det första som händer när ni kommer till Möhippestudion är att hela gänget går till klädgarderoben där ni får styla upp er stjärna i någon av våra coola outfits. Efter det går alla till studiorummet där vi börjar med att lyssna på låten tillsammans. När vi sjungit igenom låten och hittat den rätta tonarten och feelingen går den blivande stjärnan in i ett ljudisolerat sångbås och inspelningen påbörjas. Resten av gänget ser stjärnan genom en 40 tums tv skärm. Under inspelningen coachar vår inspelningsledare sångaren och kommer med lite tips om fraseringar och övningar. Jubilaren sjunger låten 2-3 gånger.

Kör

Efter stjärnans succésång får resten av gänget chansen att sjunga med i alla refränger.

Tid

Er skivinspelning tar 1 timme.

Mix

Vår inspelningsledare mixar sedan resultatet till en färdig CD-skiva som ni får med er direkt, eller i vissa fall om det tar längre tid än beräknat, skickas någon dag efter eventet. Under tiden som CD:n mixas kopplar ni av i vårt relaxrum där ni sedan även kan spela upp resultatet. CD:n levereras med en proffsig CD-label i ett vitt kartongcase.

Musikvideo

Förläng er skivinspelning med en musikvideo!
Efter att er stjärna har sjungit in låten och CD skivan är mixad spelar vi upp resultatet i filmstudion där er vän får mima och röra sig i takt med sin inspelade CD skiva, hela gänget kan också vara med. Läs mer om musikvideo under länken musikvideo.

Skivomslag

Om ni beställt skivomslag förlängs er CD-inspelning med en fotosession i fotostudion. Er vän får prova på att posera framför kameran klädd i någon av våra snygga outfits från klädgarderoben. Välj bland ett 20-tal olika teman. Här finns även peruker, glasögon, hattar etc. Allt för den rätta looken!

Ni väljer mellan skivomslagsalternativ A eller B. Se exempel.
Skivomslag Alt B innebär att vi fotograferar sjtärnan i sångbåset framför mikrofonen. Om ni väljer Skivomslag Alt A så plåtar vi ca 10 bilder i fotostudion som ni även får separat på en CD skiva. Vi tar även några bilder på hela gänget.

Duetter

Spela in en duett! Kom hit först med er möhippa och sedan med svensexan så mixar vi ihop dessa två utan extra kostnad. Vilka duetter finns?

Varmt välkomna!

Möhippestudion
Möhippestudion

Boka online eller ring:
0708-955850