Modell för en dag

Modell för en dag

Bli modell för en dag!

Låt vår stylist ta hand om er vän och sminka och styla henne inför den kommande fotograferingen. Gör en väggkalender! 12 st ombyten för 12 månader! Antingen tar ni själva med er dom kläder ni tycker passar eller väljer ni från vår klädgarerob med massor av snygga partykläder och tema outfits. De flesta av våra kläder är i small/medium. Det finns även kläder i onesize. Skostorlekar 37-39.

klädgarderob

När ni bokar Modell för en dag hos oss så är ni här 2 timmar. Första timmen sminkar och stylar vi er modell. Detta sker i relaxrummet där hela gänget även är med och kan följa förvandlingen. Fotostudion ligger i ett separat rum vilket innebär att er modell inte vet vad som ska ske sedan. Efter ca halva sminktimmen går resten av möhippegänget till klädgarderoben (som ligger i anslutning till fotostudion) och förbereder vilka ombyten som ska göras. Vår garderob är på ca 10 kv och innehåller massor av snygga partykläder, tema outfits och rekvisita.

När ni valt ut 12 st ombyten ,hänger ni upp dessa i den ordning ni vill att er modell ska plåtas i. I fotostudion finns det även stolar, plädar och annan rekvisita som kan användas för att arrangera bilderna.

Efter smink och styling timmen anländer vår fotograf.
Hela gänget kan även vara med under fotograferingen och det går bra att komma med poseringsförslag! Vår fotograf plåtar ca 200 bilder och ni får ca 60 bilder på en cd skiva i jpeg format. Skivan skickas via post inom 3-4 dagar. Vi jobbar endast med kvinnliga fotografer (obs! vi gör ej själva väggkalendern).

Se exempel på några av våra temakläder (klicka på länken)

Modell för en dag
Möhippestudion

Boka online eller ring:
0708-955850