Smink & Styling

Smink-styling-relax

Vi erbjuder 3 st smink & styling alternativ för er möhippa


ALT A - Smink & Styling Tid 1 timme
Vi sminkar och hårstylar er blivande brud inför kvällen.
Stylingen sker i vår relaxavdelning där alla deltagare på möhippan kan vara med och följa förvandligen. Det går bra att ta med skumpa, chips etc.
OBS! Medtag plastglas
Pris 1595:-

Smink och Styling på möhippa

Alt B - Smink, Styling & Relaxavdelning med bastu Tid 1 timme
Hyr vår relaxavdelning på möhippan samtidigt som vår stylist gör er vän fin inför den stundande utekvällen. Det som ingår är hårstyling och makeup. Relaxrummet har ni helt för er själva, här finns en bastu som rymmer ca 6 pers, två duschar samt en soffgrupp med plats för ca 10-12 pers. Ett perfekt alternativ om ni vill fixa till er innan partykvällen. Här finns en stereo där ni kan koppla in er Iphone. Handdukar finns hos oss. Det går bra att ta med skumpa och chips. Det går även bra att boka enbart relaxavdelningen utan smink och styling.
OBS! Medtag plastglas
Pris: 1995:-

Alt C - Smink, Styling & CD-inspelning Tid 2 timmar
Låt den blivande stjärnan kliva in i inspelningsstudion sminkad och stylad i 80-talsstuk. Jubilaren ser inte vad som ska ske efter stylingen eftersom studion ligger i ett annat rum. En garanterad stämningshöjare och en given succé. Vår stylist kan specialstyla i olika genrer. Schlagertjej, 70, 80-tal eller hårdrockare, ni väljer själva hur er vän ska se ut. Kom gärna med förslag!
Pris: 2695:-

relaxavdelning
Möhippestudion

Boka online eller ring:
0708-955850